Slimmer wifi voor campings en vakantieparken

 

“Ik hoop niet dat het gaat regenen, want dan gaan gasten terug naar hun caravan, filmpjes kijken en dan klapt de wifi er eigenlijk altijd uit”

 

Overal wifi
Tegenwoordig is een leven zonder wifi voor veel mensen ondenkbaar. Ook uit ons onderzoek onder campingbeheerders komt naar voren dat er een sterke groei is onder jongeren die altijd maar online willen zijn. Daar komt ook nog een bij dat er een toename is in het aantal apparaten waarvoor wifi nodig is, waardoor er een nog grotere druk te liggen op het wifi-netwerk.

Gelukkig geven deze beheerders ook toe dat we al ver voorbij het moment waarin men eerst achter de gemeenschappelijke computer van hun camping moest kruipen voor een paar minuten internet. Een herkenbaar probleem onder campingbeheerders is hoe zij het gehele terrein kunnen voorzien van snelle, stabiele wifi, die er niet zomaar uitklapt of trager wordt bij teveel gebruikers.

“Laat je gasten het ultieme vakantiegevoel ervaren, met de luxe van thuis”

Ontevredenheid
Verder zijn er twee redenen uit ons onderzoek gekomen waarom vakantiegangers klagen over de wifi op campings of in vakantieparken:

Ten eerste klagen ze over de beperkte beschikbaarheid. Deze wordt gemist tijdens de momenten waarop gasten zich even willen terugtrekken om te WhatsAppen met familie en vrienden thuis of om even een aflevering van hun favoriete serie te kijken.

Een andere reden voor vakantiegangers om te klagen over de wifi is dat ervoor betaald moet worden. Gasten voelen zich vaak bedrogen wanneer zij betalen voor de wifi en deze alsnog hapert en traag is. Vaak uiten deze gasten hun ongenoegen dan op websites zoals Tripadvisor en Zoover.

Door een wifi-netwerk aan te leggen van Slimmer wifi kun je je gasten verzekeren van goede en betrouwbare wifi.

Herken je dit beeld? Neem dan even contact met ons op. Zelfs als er geen goeie internetlijn ligt hebben we vaak wel ideeën ;)