Lees hieronder waarom we onze klanten blij maken


beep-logo.jpg

Eindelijk. Een software bouwer die jouw taal spreekt: beeproger. Met zo'n slogan weet je zeker dat het matcht. Zij de programmatuur, wij de wifi. Deze club met enthousiaste programmeurs, projectmanagers zorgen er voor dat je niet teveel tijd kwijt bent aan saai, repetitief werk. Love it.


hackers-and-founders-amsterdam-logo-black-3e6a1281a5bb1c6b5008b01cb86bbf3e06ffcd4e0595f05e5794edb5c5106f37.jpg

Hackers & Founders Amsterdam; ze produceerde al meer dan 30 start-ups vanaf hun prachtige pand aan de Herengracht in Amsterdam. Een groep vrienden in een prachtige co-working space, met super snel managed wifi. 


logo_shdw@2x.png

Online zijn doe je in Het Kwadraat. Een nieuwe startup Hub in Groningen? Die moesten wij natuurlijk doen. Ben je op zoek naar een tof nieuw kantoor of flexplek? Neem dan even een kijkje in de nieuwste co-working space van Groningen! Van Start Up naar Scale Up tot Grown Up, alles kan er terrecht.


logos_0043_IT-Mediair_elgentos.jpg

Het team van elgentos groeit, en hoe! Webshops bouwen kunnen ze als de beste; mits ze maar super snel internet hebben. We hoorde hun zeggen: Goeie koffie en snel internet, de rest kunnen we wel zonder. Wij zorgen er voor dat ze elke dag online en bereikbaar zijn. Leuke club hoor. 


HT8VFPQ0_400x400.jpeg

IJzersterk wifi, dat hadden de spinazie knagende marketinghelden van Tomorrowmen nodig. Bij hun prachtige nieuwe "Tomorrowmansion" bleek het wifi brakker dan brak. Na een aantal oplossingen zelf geprobeerd te hebben moest het Next Level. We voerden het pand uit met een nieuw netwerk en nu draait hun internet en Voys telefonie weer uitstekend.


De bijna 1200 medewerkers van Transcom Nederland zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van klantcontactdiensten aan grote ondernemingen in de telecom- utilities-, manufacturing en logistiek. Wij regelen dat de wifi  :-)


Donar is de beste basketbalclub van Nederland en komt uiteraard uit Groningen! Tijdens de wedstrijd zijn er soms duizenden bezoekers aanwezig in de topsporthal van Martiniplaza en wij mochten voor deze gelegenheid gratis wifi aanleggen. Door een bijzondere constructie boven het veld, konden honderden fans de live statistieken van de wedstrijd in de gaten houden. 


Voys is hét nieuwe zakelijk bellen, een telefooncentrale in de cloud. Fijn werken wel zo'n cloud, maar om naar de cloud toe te komen heb je zelf natuurlijk wel een awesome wifi netwerk nodig.. Voys vond dat het tijd was dat wij dat voor ze gingen fixen én voor hun klanten! Dus heb je Voys en wil je ook kunnen bellen via wifi? Doe ons gerust een belletje.


Martiniplaza belde ons met de vraag of we toevallig ook wifi à la minute op de kaart hadden staan voor één van hun beurzen. Natuurlijk!  Binnen een paar uur stond er een verhuur installatie op de Wonen&Co beurs, die voor een aantal dagen soepeltjes heeft bijgedragen aan een nog betere beurservaring.


Catawiki is het snelstgroeiende veilinghuis van de wereld. Het hoofdkantoor, gevestigd in Assen, kampte met netwerkproblemen. Van trage verbindingen en niet ladende pagina's tot het genoodzaakt aan de kabel zitten met je laptop.. Wij werden gevraagd om hier wat aan te doen. Zo gezegd zo gedaan! Catawiki en de 250 werknemers die er dagelijks werken zijn erg tevreden. Het internet werkt nu top.


HackerOne: We kregen een mailtje van ze; ze hadden ons gevonden via Facebook en waren wel klaar met hun wifi-netwerk. Soms hield het er meermaal daags mee op. Of wij een veilig wifi netwerk konden maken voor het leukste stelletje ethical hackers van Groningen? Natuurlijk. 


Werkman Horseshoes: In Helpman staat een 106 jaar oude hoefijzerfabriek, waar je vast nog niet van gehoord hebt. Hier hebben we een groot wifi netwerk van 16 access points aangelegd voor het kantoor en de fabriek. Opgeleverd volgens de NEN3140-norm en met access points in stofdichte casings. Toffe klus.

werkman.png

Het belletje van Tjalling van Team4 Architecten kon niet duidelijker. “De pijn van ons huidige netwerk is te erg. Kom snel het jouwe aanleggen.” We leverden de nieuwe wifi-verbinding binnen een week. Dus als je voorbij het knaloranje pand ‘Hete Kolen’ bij de Euroborg in Groningen rijdt, weet dan: daar gaat het internet als een speer.


Altijd fijn om gemotiveerde, ambitieuze bedrijven op weg te helpen. PayPro, een van de snelst groeiende Groningse ondernemingen, toverde een herenhuis om tot een modern kantoor. Wij zorgden voor de moderne wifi.


De derde ‘beste buiten de deur werkplek in Nederland’ van Intermediair en de tweede plaats in de Nationale Flexplek Test van Sprout. Die prijzen sleepte het Launch Café in Groningen in de wacht. En wij mogen delen in die trots. Want wij installeerden en faciliteren het wifi-netwerk waar tientallen ambitieuze ondernemers en startups dagelijks 75 gigabyte doorheen jagen


Defacto is gevestigd in een prachtig monumentaal herenhuis in Groningen. Logisch dus dat ze ons verzocht om het nieuwe wifi-netwerk volledig onzichtbaar te maken. Zo geschiedde. We werkten apparatuur weg in het plafond en onttrokken kabels uit het zicht. Defacto ging van monumentaal internet naar een super snel en stabiel draadloos netwerk, maar je ziet er niks van.


Gemiddeld 50-70 ondernemend ingestelde studenten maken elk college gebruik van het goede wifi dat we faciliteren in het VentureLab van de RUG. Aan ons zal het niet liggen jongens. ;-)


Kan je een fantastisch sociaal gastnetwerk aanbieden aan je gasten en er zelf wijzer van worden? Ja. We deden het voor Rembrandt Square Hotel in Amsterdam in samenwerking met SpotOn Wifi – lees onze blog er maar over.


Sinds 2007 maken Dannie en Onno het verschil met hun jonge en zeer klantgerichte fysiotherapie in Groningen. Dat zie je in alles: de fysiotherapeuten gebruiken iPads voor hun voortgangsgesprekken en het bedienen van de draadloze Sonos-speakers door het hele pand. Of we die naast ons geweldige wifi-netwerk ook meteen wilde ophangen. Natuurlijk.