In de afgelopen jaren is de hoeveelheid online lesmateriaal in het onderwijs aanzienlijk gegroeid. Ook de PO-raad in Den Haag is hiervan op de hoogte, maar geeft toe dat de huidige internet verbinding bij veel scholen niet is opgewassen tegen de groei van het dataverbruik.  

Bovendien is uit onderzoek gebleken dat, bij scholen die al zijn overgestapt op een draadloos netwerk, het wifi-signaal niet overal kan worden ontvangen.

Vanaf het schooljaar 2017-2018 is het wettelijk verplicht om een centrale eindtoets af te nemen op één niveau. Deze toets wordt aangeboden in twee varianten: de papieren Centrale eindtoets en de digitale adaptieve Centrale Eindtoets.

Om als school goed voorbereid te zijn op de afname van een digitale eindtoets in 2018, is het van belang om nu al te kijken naar de mogelijkheden van een snel en betrouwbaar wifi-netwerk door het gehele schoolgebouw. 

Voorkom irritatie onder leerlingen en docenten en vul onderstaand formulier in als u nieuwsgierig bent geworden naar wat wij kunnen betekenen voor uw school. Meer weten over wat we al voor andere klanten hebben gedaan? Klik dan hier

Tel hierbij het aantal lokalen waar een dragende (zware) muur tussen zit.
Een schatting is voldoende.
Een schatting is voldoende.